Energetische behandeling/therapie

Behandeling of therapie bij Praktijk Flower of Life.

Energetische behandeling/therapie

De mens bestaat uit meer dan zijn lichaam alleen. Om ons heen bevindt zich een soort ruimte, dat we energieveld of aura noemen. Hierin zijn al onze ervaringen terug te vinden. Soms raakt dit energieveld uit balans: we worden ziek - krijgen fysieke - psychische - emotionele problemen - of zitten niet lekker in ons vel en zijn daardoor niet helemaal ons zelf. Het is belangrijk om samen te kijken hoe het komt dat je uit balans bent, zodat ik je als Energetisch Therapeut kan helpen om jouw energieveld weer in evenwicht te brengen en wat jij daar zelf aan kan doen.

Door energieoverdracht van de Energetisch therapeut op de cliƫnt, wordt zijn/haar zelfgenezend vermogen gestimuleerd. De overdracht komt tot stand door het opleggen van de handen en het maken van strijkende bewegingen. Hierdoor wordt de energietoevoer naar de cellen verhoogd. Het lichaam geneest vervolgens zichzelf naar zijn eigen innerlijke behoefte.

Je kunt de werking van de behandeling ervaren als:

Warmte: Dit duidt op het vrijkomen van (giftige) stoffen en/of emoties, het ontspannen van gewrichten en het opheffen van verkrampingen. Het kan ook koude rillingen veroorzaken.

Kou: Dit duidt op circulatieproblemen, welke meestal voortkomen uit een minder goede spijsvertering. Het is vaak een gevolg van spanningen.

Bibberen: Dit duidt op het loslaten van angsten - emotionele ervaringen - en/of trauma's die men in het verleden heeft opgelopen.

Tintelen: Dit komt omdat er blokkades vrijkomen. De energie komt weer in beweging en maakt doorgangen open, die afgesloten waren.

Het is mogelijk dat de klachten tijdelijk verergeren als reactie op de eerste behandeling, maar dat is spoedig over. Voordat je bij mij in behandeling komt kan het belangrijk zijn dat je voor jouw klacht bij de huisarts bent geweest. De energetische behandeling is een goede aanvulling op de reguliere gezondheidszorg, maar geen vervanging.

Geplaatst op dinsdag 24 juli 2018.

Over Praktijk Flower of Life

Dit bericht is geschreven door Praktijk Flower of Life. Het bedrijf valt onder massage uit Eindhoven. Trefwoorden van Praktijk Flower of Life uit Eindhoven : lekker in je vel, 13-Chakra Voetmassage, Energetische behandeling/ therapie, Chinese voetmassage, coaching, therapie.

Lees meer over Praktijk Flower of Life.