HOOIKOORTS

Aan te pakken met bodyscan en aloe vera

HOOIKOORTS

Wat is het een genot, dit prachtige weer van nu!

Het hooikoorts seizoen komt er daardoor ook alweer aan. Vanaf mijn 10e had ik hier ook enorm last van, maar ben hier een paar jaar geleden (rond mijn 45e) vrijwel volledig van hersteld, mede dankzij de bodyscan met bijbehorende adviezen!

Ik ben hier zeer dankbaar voor, want ik kon vroeger bijv nooit langs een pas gemaaid grasveld fietsen zonder niezen/tranende ogen/loopneus. Medicatie hielp wel een beetje, maar ik werd er vaak erg suf van. Hooikoorts is een overreactie van het immuunsysteem op pollen, die meestal voortkomt uit vervuild darmslijmvlies. De bodyscan ziet allergieën/darmen/slijmvliezen en kan deze ook behandelen, evenals longen/zintuigen/etc.

Verder helpt het drinken van aloë vera in water om het darmslijmvlies te reinigen.

Het is dus niet nodig om je leven lang rond te blijven lopen met hooikoorts en andere soorten allergieën! Ook klanten die hooikoorts hadden toen ze bij mij kwamen, hebben er nu veel minder tot geen last meer van. Hoe mooi is dit?

Als je nu begint met het aan te pakken, ben je nog op tijd voordat het echte hooikoorts seizoen losbarst. Ik help je er graag bij.

www.praktijkvoorgezondengoedleven.nl

#hooikoorts #bodyscan #immuunsysteem #allergie #darmslijmvlies

Geplaatst op maandag 22 februari 2021.

Over Praktijk voor Gezond & Goed Leven

Dit bericht is geschreven door Praktijk voor Gezond & Goed Leven. Het bedrijf valt onder gezondheidscentrum uit Eindhoven. Trefwoorden van Praktijk voor Gezond & Goed Leven uit Helmond : Global Diagnostics Bodyscan, vitaliteit, biofotonen therapie, voedingssupplementen, natuurgeneeskundig therapeut, welzijn, energetische therapie, energie, elektromagnetische trillingen.

Lees meer over Praktijk voor Gezond & Goed Leven.