Je kunt meer dan je denkt!

Beginnen, blijven oefenen en vooral niet opgeven: je bent nooit te oud om te leren!

Je kunt meer dan je denkt!

JE KUNT MEER DAN JE DENKT ??

Ik vind schilderen niet leuk en kan het ook niet goed, maar ben met het mooie weer van deze week toch zelf maar eens aan het tuinhuis begonnen, want het was hard nodig zoals je ziet.. Zo blijkt maar weer eens dat je meer kunt dan je denkt! ?? Dit geldt ook voor veranderingen in je manier van denken en leven: gewoon mee beginnen, blijven oefenen en vooral niet opgeven, je bent nooit te oud om te leren! ?? Inderdaad, ik weet uit eigen ervaring dat het niet makkelijk is, maar dit wil niet zeggen dat het niet mogelijk is!

De volgende schilderklus doe ik gewoon weer zelf, join the club ?? Wil jij ook de kracht in jezelf ontdekken? Het aanbod van gratis kennismakingsgesprek staat nog steeds ?????

www.praktijkvoorgezondengoedleven.nl / 06-29212520

#innerlijkekracht #mindsetiseverything #nevergiveuponyourself

Geplaatst op donderdag 1 april 2021.

Over Praktijk voor Gezond & Goed Leven

Dit bericht is geschreven door Praktijk voor Gezond & Goed Leven. Het bedrijf valt onder gezondheidscentrum uit Eindhoven. Trefwoorden van Praktijk voor Gezond & Goed Leven uit Helmond : Global Diagnostics Bodyscan, vitaliteit, biofotonen therapie, voedingssupplementen, natuurgeneeskundig therapeut, welzijn, energetische therapie, energie, elektromagnetische trillingen.

Lees meer over Praktijk voor Gezond & Goed Leven.