Nieuwsbrief Osho Meditaties in Eindhoven

Je kunt je abonneren op de maandelijkse nieuwsbrief: Osho Meditaties in Eindhoven door een email te sturen aan Modita: info@genietenvanmeditatie.nl

Nieuwsbrief Osho Meditaties in Eindhoven

In de nieuwsbrief vind je elke maand een Meditatie van de Maand, die je kunt toepassen in je dagelijks leven om meer Vreugde en Stilte in je Dagelijks Leven te ervaren. In de nieuwsbrief staan ook alle meditaties, die ik deze maand in Eindhoven begeleid. De meditaties zijn van de Oosterse Mysticus Osho, en zijn ontwikkeld speciaal voor de Westerse mens. Omdat wij zo druk zijn in ons hoofd, kunnen we niet meteen met onze ogen dicht op een krukje gaan zitten en met onze aandacht naar binnen gaan. We hebben nodig dat we eerst onze onrust, drukke gedachten, frustraties enzovoorts, kunnen ontladen. Dat doen we in de eerste fasen van de meditatie. Daarna is het in de latere fasen van de meditatie veel gemakkelijker om bij je innerlijke stilte te komen.

Geplaatst op woensdag 11 april 2018.

Over Joy in Meditation

Dit bericht is geschreven door Joy in Meditation. Het bedrijf valt onder mediation uit Eindhoven. Trefwoorden van Joy in Meditation uit Eindhoven : eetstoornis, stoppen met roken, meditatie, cursus meditatie, meditatie coach, familie coach, depressie, mediteren.

Lees meer over Joy in Meditation.