NK Gaming 2012 in Eindhoven

Het IJssportcentrum Eindhoven is op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni het toneel voor de finale-rondes van het Nederlands Kampioenschap Gaming als onderdeel van de Dutch Technology Week.

NK Gaming 2012 in Eindhoven

De voorrondes worden via internet gehouden in de maand mei.

De games voor het NK Gaming 2012 worden door het publiek gekozen via de Facebook-pagina van de E-sportbond. Tot nu toe zijn drie titels op die manier geselecteerd: Starcraft 2, Fifa 2012 en Call of Duty 4: Modern Warfare.

Het NK Gaming vindt voor de zesde keer plaats, maar dit keer in een bredere opzet dan voorheen. De organisatie wil het evenement omlijsten met diverse activiteiten.

Het NK Gaming 2012 wordt georganiseerd door de E-sportbond (www.e-sportbond.nl), in samenwerking met IJssportcentrum Eindhoven (www.ijssportcentrum.nl) van de gemeente, het bedrijf Embedded Fitness (www.embeddedfitness.nl), Fontys Hogeschool voor ICT en de Technische Universiteit Eindhoven.

Geplaatst op woensdag 11 april 2012.

Over Gemeente Eindhoven

Dit bericht is geschreven door Gemeente Eindhoven. Het bedrijf valt onder instantie uit Eindhoven. Trefwoorden van Gemeente Eindhoven uit Eindhoven : werk aan de weg, werken, zorg, welzijn, vacatures, evenementen, onderwijs, bestuur.

Lees meer over Gemeente Eindhoven.