VERZURING -> (VERBORGEN) KLACHTEN OF ZIEKTEN

Chronisch 'verborgen' ziekten check ik graag voor je met mijn bodyscan!

VERZURING -> (VERBORGEN) KLACHTEN OF ZIEKTEN

Vandaag was in het nieuws dat er veel chronisch zieke Nederlanders zijn (zoals bekend) en ook dat ziekten nu veelal 'verborgen' blijven vanwege druk op de zorg. Als je wil weten of dit geldt voor jou dan doe ik graag een check voor je met mijn bodyscan!

Deze geeft nl al je disbalansen weer, ook nog voordat ze tot klachten of ziekte leiden. Een van de vele zaken die worden getoond zijn de afvalstoffen, in bijv lymfen/bindweefsel/organen. Duidelijk wordt dan of je bijv last hebt van verzuring, agv je eet- en leef-gewoonten. Verzuring kan vele klachten en ziekten tot gevolg hebben en de huidige roerige tijd heeft er zeker geen positieve invloed op!

Enkele tips om te ontzuren zijn water met citroen drinken of een (voeten)bad met baking soda nemen. Succes ??

#praktijkvoorgezondengoedleven #verzuring #afvalstoffen #chronischziek #organen #disbalans #lymfen #bindweefsel

Geplaatst op donderdag 3 december 2020.

Over Praktijk voor Gezond & Goed Leven

Dit bericht is geschreven door Praktijk voor Gezond & Goed Leven. Het bedrijf valt onder gezondheidscentrum uit Eindhoven. Trefwoorden van Praktijk voor Gezond & Goed Leven uit Helmond : Vitaalveld Bodyscan, vitaliteit, biofotonen therapie, voedingssupplementen, natuurgeneeskundig therapeut, welzijn, energetische therapie, energie, elektromagnetische trillingen.

Lees meer over Praktijk voor Gezond & Goed Leven.