Fotografie Claudia Terreehorst in Rotterdam

Portret- en vastgoedfotograaf

Over Fotografie Claudia Terreehorst

Fotografie Claudia Terreehorst valt onder de rubriek fotograaf in Eindhoven.

Welkom!

Ik ben Claudia en lang geleden begon mijn passie voor fotografie. Mijn opa was fotograaf en zo kreeg ik mijn eerste camera. Dat was vlak voor mijn schoolreis naar Parijs. Daar begon ik mijn eerste plaatjes te schieten. van voorbijgaande mensen op straat. Eenmaal thuis zag mijn vader dat ik talent had. Dit leidde ertoe dat ik begon met de opleiding vormgeving en aansluitend de opleiding docent aan de Willem de Kooning Academie.

Eenmaal afgestudeerd werd ik benaderd door een curator uit Antwerpen die een tentoonstelling samenstelde van 100 afgestudeerde studenten uit Europa en ik was er daar één van! Mijn werk heeft een jaar in de Chinese stad Wuhan gehangen en dit was voor mij doorslaggevend dat ik echt verder wilde als fotograaf!

Mijn aanbod:

- Portretfotografie

- Productfotografie

- Zwangerschapsfotografie

- Vastgoed fotografie

- Baby fotografie

- Bruiloft fotografie

Neem contact met mij op, of bekijk de website voor meer indrukken.

Indien u mij wilt inhuren voor Vastgoed fotografie, mail dan naar: claudia@objectenco.nl Voor alle andere fotografie opdrachten graag mailen naar: c.terreehorst@gmail.com


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Fotografie Claudia Terreehorst uit de rubriek fotograaf uit Eindhoven is gevestigd aan de Geertsemastraat 31B in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44073650.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Fotografie Claudia Terreehorst zijn o.a. :