Gsm-maken.nl in Eindhoven

Gsm-maken.nl uit Eindhoven heeft geen profiel.

Wat doet Gsm-maken.nl in Eindhoven

Gsm-maken.nl is een reparatie service uit Eindhoven. Men is gevestigd aan de Hoogstraat 95. Het telefoonnummer van Gsm-maken.nl in Eindhoven is 040-2824746.

Is Gsm-maken.nl in Eindhoven uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Eindhovenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Gsm-maken.nl in Eindhoven valt onder de rubriek reparatie service. Een reparatie service uit Eindhoven levert onder andere :

Is uw smartphone of tablet kapot of bent u gewoon toe aan een nieuwe? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Wij repareren de meest voorkomende merken waaronder; Apple, Samsung, Huawei, HTC, Sony, OnePlus, Motorola, Nokia en LG. Wanneer u bij ons uw smartphone of tablet wilt laten maken kunt u zonder afspraak langskomen in de winkel. In de meeste gevallen kunnen wij de reparatie binnen 30 minuten uitvoeren. Wanneer het ons niet lukt om de reparatie snel uit te voeren ontvangt u van ons een leentoestel. Onze medewerkers staan graag voor u klaar! lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review