Leefff in Eindhoven

Bij Leefff staat jouw gezondheid hoog in het vaandel.

Over Leefff

Leefff valt onder de rubriek therapeut in Eindhoven.

Mieke en Helmut Beerlage zijn de drijvende krachten achter Leefff. Door de diverse opleidingen en persoonlijke ervaring hebben wij ons gespecialiseerd in chronische en extreme vermoeidheid en spijsverteringsklachten.

Ben je op zoek naar een therapeut omdat je je graag weer energiek wil voelen? Of wil je graag een gezondheidscheck? Misschien heb je last van een depressie, allergie├źn, zwangerschapsproblemen, vermoeidheid of huidproblemen? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Leefff.

Bij Leefff kun je terecht voor:

- Trainer Hormoonfactor; we gaan op zoek of er een disbalans is van je hormonen en gaan dan samen werken naar een goede balans

- Orthomoleculair epigenetisch therapeut, gaan op zoek naar de oorzaak van je klachten/ziekte en pakken die aan en ook gaan we zorgen voor een optimale concentratie van vitamines, mineralen, sporenelementen, eiwitten, vetten en koolhydraten in je lichaam.

- Atlas-Lumbaal masseur, deze massage heeft een verbluffend resultaat bij nek en schouder klachten, rugpijn en hoofdpijn.

- Community, het aanwenden en volhouden van een gezonde leefstijl is niet altijd even gemakkelijk en daarbij helpt LeefffSamen, de community van Leefff

- Gezondheidscheck

- EMB (Energetische Morfologische Bloedtest)

Ook bieden we bij Leefff diverse producten aan in onze webwinkel (De Keuze van Leefff) die voor een goede gezondheid werken.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van Leefff. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Leefff uit de rubriek therapeut uit Eindhoven is gevestigd aan de Lohengrinlaan 42 in Eindhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45323025.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Leefff zijn o.a. :