Praktijk voor Gezond & Goed Leven in Helmond

Uw vitaliteit & welzijn is uw kostbaarste bezit!

Over Praktijk voor Gezond & Goed Leven

Praktijk voor Gezond & Goed Leven valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Eindhoven.

Pascalle Exalto is het gezicht achter Pascalle Exalto - Praktijk voor Gezond & Goed Leven en ik woon in Helmond. Ik heb Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven en 20 jaar gewerkt als logistiek analist/SAP consultant. Vanaf mijn jeugd had ik al gezondheidsklachten die in de loop van de tijd steeds erger werden en omdat ik niemand kon vinden om me er goed mee te helpen, heb ik besloten om mezelf in eea te verdiepen. Een ervaringsdeskundige dus die besloot om therapeut te worden.

Tijdens mijn cursus medische basis kennis werd ik toevallig blootgesteld aan de Vitatec-lichaamsscanner en was meteen onder de indruk. Sindsdien ben ik deze geavanceerde en zeer effectieve gezondheidszorgtechnologie gaan gebruiken, allereerst om mezelf te genezen en de cursus van Vitatec te volgen, en om daarna in de herfst van 2018 mijn eigen praktijk ermee te starten. Als aanvulling heb ik nog een cursus Orthomoleculair Voedingsadviseur gevolgd. Momenteel volg ik een NLP practioner opleiding.

De volgende diensten en producten bied ik aan:

* Global Diagnostics Bodyscan. In slechts 8 minuten en met alleen 2 elektroden boven uw enkels, wordt uw vitaliteit op 612 lichaamsfuncties tot op celniveau gemeten, dit levert een schat aan informatie op.

* Optisan Pro biofotonen-therapie. Een biofoton is een foton uitgezonden door levend weefsel. Deze zijn nagebootst in dit apparaat. Omdat ze bestaan uit lichtdeeltjes en dus trillingen, hebben ook zij een stimulerend effect op de biochemische processen in ons lichaam en ons zelfherstellend vermogen. De 9 verschillende LED’s zorgen voor diverse kleurencombinaties van lichtimpulsen.

* Doormeten van voedingssupplementen/medicijnen/voeding/drank. Met de Honey Comb module van de Global Diagnostics bodyscan zijn ook voedingssupplementen/medicijnen/voeding/drank door te meten. Dit houdt in dat als u meebrengt wat u graag wil beoordelen, ik aan de hand van een meting kan vaststellen of dit bij inname energie oplevert of energie kost.

* Voedingssupplementen verkoop. veelvoorkomende voedingssupplementen zijn bij mij te koop, zoals:Aloë vera drank,Vitamine D,Magnesium,Visolie,Kurkuma,Vitamine C,Multi-vitaminen.

Als BATC natuurgeneeskundig therapeut werk ik volgens de volgende 5 natuurlijke wetten: *Energie *Prikkeloverdracht *Drainage *Voeding *Psyche

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website.

Aarzel niet om contact met me op te nemen want ik help u graag met uzelf goed te voelen!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk voor Gezond & Goed Leven uit de rubriek gezondheidscentrum uit Eindhoven is gevestigd aan de Barrierlaan 31 in Helmond. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29212520.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Praktijk voor Gezond & Goed Leven zijn o.a. :